Notice: Undefined index: already_logged in /home/astma/domains/astma-hooikoortstest.nl/public_html/includes/config.php on line 382

Notice: Undefined variable: SESSION in /home/astma/domains/astma-hooikoortstest.nl/public_html/includes/config.php on line 393
Astma en Hooikoortstest | Over deze website

 

 

 

Over deze website

 

Het initiatief voor deze website komt van prof. dr. Thys van der Molen, huisarts en hoogleraar Huisartsgeneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. In zijn werk als arts, wetenschapper en onderzoeker richt hij zich vooral op de behandeling van chronische longziekten in de huisartspraktijk.

Via deze website wil hij de huidige kennis over astma en hooikoorts voor een breed publiek toegankelijk maken. Omdat mensen met astma vaak ook last van hooikoorts hebben en dit de astma verergert, is het belangrijk om beide aandoeningen in een vroeg stadium te herkennen en - gelijktijdig - te behandelen. Met de informatie en de vragenlijst op deze website wil hij hieraan een bijdrage leveren.

Professor van der Molen is oprichter van de International Primary Care Respiratory Group (IPCRG) en was bestuurslid van het GOLD guidelines comittee. Behalve huisarts en hoogleraar is hij ook gastprofessor Primary Care Respiratory Medicine aan de universiteit van Aberdeen in Schotland.

Op de homepage van deze website kunt u naar een interview met professor Van der Molen kijken.

Deze website is ontwikkeld voor professor Van der Molen door Meducom B.V.,

 

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Meducom B.V. via e-mail: contact@meducom.nl, of eventueel via telefoon: 0229-561688.

Lees hier meer over ons privacy beleid.


 

(laatst bijgewerkt 09-7-2018)

 

 

 

 

 

 


 © 2021 Astma-hooikoortstest